Zomermarkt 2019

Voor het derde jaar op rij wordt namens de kerk een zomermarkt georganiseerd. Ook dit jaar staat hij weer op de planning, zet u hem gelijk in uw agenda? Dit jaar is de zomermarkt op zaterdag 25 mei van 9.00 tot 14.00 uur.

Opbrengsten voor Stichting Labourward
De opbrengsten van de zomermarkt gaan dit jaar naar Stichting Labourward. Deze stichting heeft het doel om de zorg rondom zwangerschap en de bevallingen het Central Hospital in Tamale en het Yendi Hospital in Yendi (Noord Ghana) te ondersteunen, verbeteren en veiliger te maken. Rosita Varkevisser heeft in de vorige editie van Licht een verslag gedaan van haar belevenissen in Ghana. Indien u meer wilt lezen over de stichting kunt ook kijken op www.stichtinglabourward.nl.

Kinderen van harte welkom
Als het doel in het teken van kinderen staat, kunnen wij niet achterblijven. Dit jaar hebben we er dus voor gekozen om de Zomermarkt te organiseren op het schoolplein van de Wilhelminaschool. Dit is voor kinderen een veilige omgeving omdat het hele terrein slechts door 1 hek te bereiken is. Ze kunnen dus heerlijk spelen. Dit jaar wordt er zelfs een speciaal kinderplein ingericht met diverse spellen. Ze zijn dus van harte welkom.

Voor iedereen iets te doen
Naast de kramen die er ieder jaar zijn zoals ’t Baken uit Katwijk, een hamburgerkraam en een grote bloemen- en plantenverkoop staat de zomermarkt dit jaar ook in het teken van kinderen. We willen graag kramen waar we tweedehands kinderboeken, -kleding en -speelgoed aan kunnen bieden. Hiervoor zijn uw donaties erg belangrijk. U kunt in dit bericht op de website lezen wanneer en waar u dit kunt doneren om uw spullen een tweede kans te geven.

Fruit en hamburgers
Naast de kramen met diverse artikelen hebben we ook een kraam met fruit en hamburgers en een koffiehoek met heerlijke boterkoek en cake. Voor de inwendige mens wordt dus zeker gezorgd. Het enveloppenspel kan ook zeker niet ontbreken. Voor een kleine bijdrage mag u een envelop trekken en wellicht heeft u het geluk dat u ook (direct!) een prijs mee naar huis mag nemen.

Zien we u ook?
Zaterdag 25 mei
9.00 – 14.00 uur
Schoolplein Wilhelminaschool

Geplaatst in archief.