Zomerkamp Rijnsburg in Leusden

Zomerkamp Rijnsburg in Leusden, al meer dan 50 jaar een begrip in de regio, staat ook voor dit jaar weer op de planning. Het kamp in Leusden, wie kent het niet? Duizenden kinderen gingen je al voor, veel vaders, moeders, opa’s en oma’s zijn al mee geweest. We verblijven in het YMCA-Kampeercentrum op Landgoed Den Treek. Slapen doe je met zes kinderen en één man of vrouw leiding in tenten. Het eten wordt verzorgd door de keuken, die net als de prima douches en toiletten, in de centrale kampschuur is te vinden.

We spelen echte kampspellen zoals Levend Stratego, Kolonisten van Leusden, Totemroof en nog vele anderen. En we gaan een dagje naar het zwembad. Er worden natuurlijk ook verhalen uit de bijbel verteld. Dat is onze drive! De leiding bestaat uit ervaren jeugdleiding, waarvan een aantal betrokken zijn bij kerkelijk jeugdwerk.

Data en kosten
Het zomerkamp vertrekt dit jaar op zaterdag 17 juli om 14.00 uur met de bus vanuit Rijnsburg en we keren terug op zaterdag 24 juli om ongeveer 11.30 uur. De kosten bedragen all-in slechts €170,- per deelnemer. Vanaf het tweede kind uit één gezin krijg je €10,- korting per kind.

Opgeven door corona digitaal
Jongens en meisjes mogen mee vanaf groep 5 van de basisschool tot en met de eerste klas van het vervolgonderwijs. Je kunt je aanmelden vanaf dinsdag 26 tot en met woensdag 27 januari, vanwege corona is dinsdag vanaf 19.00 uur een digitaal inschrijfformulier beschikbaar via facebook.com/kamprijnsburg (ook zonder account bereikbaar). Dit formulier gaat woensdagavond om 22.00 uur weer offline. Pas als het inschrijfformulier volledig ingevuld door ons is ontvangen, is je inschrijving bevestigd. Ook kun je op deze dinsdag vanaf 19.00 uur nog kijken naar een live-event via deze Facebookpagina!

Wees op tijd!
Anders kun je voor de wachtlijst nog mailen naar zomerkamprijnsburg@gmail.com of bellen met Barbara van der Meij op 06-10050070. Mocht het kamp vanwege coronamaatregelen niet doorgaan, dan krijg je je geld terug. En laat je vriendinnen of vrienden zich ook aanmelden.

Betaling
Je kunt het bedrag ineens betalen of nu een deel en op de kennismakingsavond in juni, waar je een persoonlijke uitnodiging voor krijgt, de rest! (Overmaken op IBAN NL81RBRB 0825 0990 05 t.n.v. Kamp Leusden Rijnsburg, met vermelding naam deelnemer plus geboortedatum)

Verdere info: www.facebook.com/kamprijnsburg en mail zomerkamprijnsburg@gmail.com, tel. 071-4022787/06-53714712, Jaap de Mooij / 06-10050070, Barbara van der Meij.

Geplaatst in archief.