Zomeravondconcert in de Vredeskerk!

Op vrijdagavond 24 september hoopt mannenensemble Marcato o.l.v. Hugo van der Meij een zomeravondconcert te geven in de prachtige Vredeskerk te Katwijk (Voorstraat/Baljuwplein 1). Het concert, dat om 20.00 uur begint (inloop vanaf 19.30 uur), zal bestaan uit prachtige koorzang door de 15 zangers van dit ensemble. Uiteraard wordt de koorzang afgewisseld met instrumentale intermezzo’s en samenzang.

Ook zullen diverse koorsolisten een rol vervullen. Muziek die ten gehore wordt gebracht bestaat uit bijv. het Sanctus van Gounod, het Ave Maria van Schubert, maar ook sprituals zoals Roll, Jordan Roll en psalmen/gezangen zullen niet ontbreken. Pascal van de Velde hoopt op zijn trompet medewerking te verlenen aan deze avond.

Meer informatie
Mannenensemble Marcato ziet er enorm naar uit om u weer te mogen ontmoeten na een lange periode van niet zingen/concerten geven. De toegang voor het concert bedraagt 10 euro p.p. (kinderen t/m. 12 jaar gratis toegang). Om dit concert zo veilig mogelijk te laten verlopen dient u te reserveren door een mail te sturen naar addymarcato@gmail.com. Er mogen maximaal 150 bezoekers in het kerkgebouw om zo de corona-veiligheid te waarborgen. We hopen dat u allemaal komt luisteren en vooral weer kan genieten van prachtige muziek!

Geplaatst in extern nieuws.