Winterwonderland

Wie op vrijdag 8 februari geen zin heeft om zelf te koken, kan vanaf 16.30 tot 21.00 uur terecht in De Voorhof in Rijnsburg.

De taakgroep Jeugd en Jongeren van PGR organiseert in samenwerking met de tienerclubs Royal Rock en Friends XL het jaarlijkse evenement Winterwonderland.

Eten – Ontmoeten – Loterij
Er staan verschillende stampotten op het menu: boerenkool, hutspot en rauwe andijvie. Ook heerlijke erwtensoep, patat en diverse snacks. Zo kunnen we elkaar ontspannen onmoeten. Er zijn activiteiten voor de kinderen en er is een loterij met mooie prijzen die gesponsord worden.

Doel
Het doel is om geld in te zamelen voor het project: “Stichting “Labourward”. Deze stichting is werkzaam in het noorden van Ghana en zorgt voor ondersteuning, verbetering en het veiliger maken van zwangerschap en bevalling in het Central Hospital in Tamale en het Yendi Hospital in Yendi. Zij helpt door het verschepen van medische materialen en instrumenten. Ook wil zij, door samen te werken, de kennis van verloskunde en geboortezorg delen. Er wordt specifiek gespaard voor het opstarten van een bloedbank.

Geplaatst in archief.