WinterWonderland

Al voor de negende keer organiseren de tieners en leiding van de PGR-tienerclubs Royal Rock (12-13 jaar) en FriendsXL (14–17 jaar) WinterWonderland. Een hartverwarmend evenement dat garant staat voor heerlijke winterse gerechten, een fantastische loterij en de ontmoeting met elkaar.

Heb je zin om eens een avondje niet te koken? Wil je leuke spellen winnen tijdens de spannende loterij? Of heb je gewoon zin in een gezellige avond? Kom dan op vrijdag 31 januari vanaf 16:30 naar de Voorhof.

Menu
Op het menu staan opnieuw diverse zelfgemaakte stamppotten, heerlijke erwtensoep en natuurlijk mogen ook patat en snacks niet ontbreken. Voor het toetje, koffie en thee wordt uiteraard ook gezorgd. Ook organiseren we een loterij waarmee je fantastische prijzen kunt winnen. De jongeren van de tienerclubs zijn tijdens het evenement van de partij om u van drankjes en lootjes te voorzien.

Kinderen
Aan de kinderen is uiteraard ook gedacht. Voor hen is er een speciale kinderhoek met diverse spellen en de mogelijkheid om te knutselen en te kleuren.

Stichting “Manneka”
Dit jaar sparen de tieners voor stichting “Manneka”. Deze stichting is werkzaam op meerdere plekken in Liberia en zorgt voor een verbetering van de persoonlijke hygiëne door middel van waterputten en het onderhouden hiervan. De stichting organiseert ook een kinderprogramma waar ze de kinderen onder andere bijbelverhalen voorlezen, christelijke liedjes leren & vertellen over persoonlijke hygiëne met een knutselwerkje als afsluiting. Aan het eind krijgen alle kinderen een tasje met spullen voor goede hygiëne. Het belangrijkste doel van de stichting is dus om een betere hygiënische omgeving te creëren, en belangrijke gebouwen zoals scholen te voorzien van hygiënische materialen zoals schoon drinkwater & zeep.

Geplaatst in archief.