Wijkmiddag Westerhaghe-De Hoek op 18 juni

De tijd gaat sneller dan je denkt! Het is al juni, dus kunt u zich vanaf nu aanmelden voor de wijkmiddag van Westerhaghe-De Hoek. In verband met de voorbereidingen willen we graag weten hoeveel mensen er komen. Zoals eerder gemeld is de wijkmiddag gepland op zaterdag 18 juni. Het belangrijkste deel daarvan is het samenzijn in de Voorhof waar we onder het genot van koffie, thee, een hapje, een drankje en een muziekje ongedwongen van gedachten kunnen wisselen. Dat begint rond half vier en loopt tot het eind van de middag.

Fietstocht of wandeling
Maar er staat nog meer op het programma. Wie sportief is kan vanaf twee uur een fietstochtje maken in onze mooie omgeving en wie geïnteresseerd is in geschiedenis kan vooraf een historische wandeling van ongeveer een uur maken in ons dorp. Vanzelfsprekend is ook ds. Vroomans present en altijd tot een praatje of goed gesprek bereid. We vinden het belangrijk dat we elkaar na een lange tijd van gedwongen afstand houden weer op een persoonlijke manier kunnen ontmoeten. Natuurlijk zien nu we elkaar wel weer bij kerkdiensten of andere kerkelijke activiteiten. Maar een gelegenheid om op een plezierige manier kennis te maken of bij te praten met je wijkgenoten moet je niet laten schieten!

Aanmelden
Voor de middag vragen we een bijdrage van vijf euro per persoon. Vanaf nu is opgeven mogelijk bij Martie van Egmond, Langevaart 16 of Gert Eldering, Kamille 28, liefst via email: martievanegmond@hotmail.com of elderingg@gmail.com. Als het niet anders kan mag het ook telefonisch: 06 12644458 (Martie) of 06 48299153(Gert) of kunt u een briefje in de bus doen. Geef bij uw opgave even door met hoeveel mensen u komt en ook of u meedoet aan de fietstocht of de wandeling. Als u slecht ter been bent en opgehaald en thuisgebracht wilt worden, kunt u dat ook bij uw aanmelding opgeven.

Geplaatst in archief.