DAGELIJKS WOORD

UITGELICHT

Tijdens het seizoen 2018 – 2019 sparen onze jeugd en jongeren voor Stichting Labourward die ten doel heeft de zorg rondom zwangerschap en bevalling in het Central Hospital in Tamale en het Yendi Hospital in Yendi (noord Ghana) te ondersteunen, verbeteren en veiliger te maken.

ONZE GEMEENTE

Onze gemeente staat in de actualiteit van de Reformatie en is een gemeenschap die open, liefdevol en dienend wil zijn naar mensen binnen en buiten de kerk. Wij geloven in God de Vader en weten ons gemeente van Jezus Christus die wij belijden als Heer en Verlosser. Wij laten ons daarbij leiden door Gods Geest. De Bijbel beschouwen wij als het leidende woord van God.

NIEUWS

AGENDA

nov
16
vr
Royal rock @ Het Vooronder (Immanuelkerk)
nov 16 @ 20:00 – 22:00
nov
17
za
Mannendag @ NH Congrescentrum Leeuwenhorst
nov 17 @ 09:30 – 15:00

Zaterdag 17 november is er weer een Mannendag in NH Congrescentrum Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. En zoals altijd is het goed elkaar daar te ontmoeten, elkaar te spreken, bemoedigd te worden, samen te zingen met goede muzikanten en te luisteren naar Otto de Bruijne en Wim Grandia. Ze zijn al eerder onze gast geweest en ook dit keer zien we uit naar hun inzichten en gedachten over het thema: Wat-kost-ut? God’s liefde is gratis! Niet dan? Of heb je ineens allerlei verplichtingen? Moet je dit doen en dat laten? Wat zegt de Bijbel daar eigenlijk over? Wat is God’s verlangen? Wat heeft het Hem gekost? En mag het ons iets kosten? Pittige kost om over na te denken en waar we de sprekers over horen. Als je daarbij wilt zijn en het (een deel) van je zaterdag mag kosten schrijf je dan in. Doe dat wel tijdig i.v.m. de lunch enz. We willen graag dat je daarvoor het formulier gebruikt op www.mannendagrijnsburg.nl of per telefoon 071-4029898. We beginnen om 9.30 uur, maar vanaf 8.30 uur ben je al welkom voor koffie of thee; de dag eindigt rond 15 uur. Dat alles voor €25 p.p. (inclusief lunch, koffie en thee).

 

Gemeente gebedsgroep @ zaal 7 in De Voorhof
nov 17 @ 19:00 – 19:45
Gebed is spreken met God, daaraan vooraf gaat dat God tot jou spreekt door Zijn woord, dat Hij jou lief heeft, Zijn kostbaarste bezit voor jou overgaf en dan mag je Hem daarop antwoorden. Ps. 62:6 zegt: “Overvloed van vreugde is bij Uw aangezicht”. Hij legt het verlangen in je hart Hem te zoeken en te danken voor de woorden die Hij tegen je zegt als je de bijbel leest. Dan helpt Ps. 62: 9 je als daar staat: “Stort je hart uit voor Zijn aangezicht”, en er is ook heel veel te vragen! Bidden brengt je dichter bij God en ook bij elkaar als je samen bidt. Tot zaterdag. Kom ook.
nov
18
zo
ds. L. Hoftijzer @ Immanuelkerk
nov 18 @ 09:00

Wat als het succes je in de steek laat of je bent gewoon niet goed genoeg? Daar zal het overgaan als we stilstaan bij koning Saul. We lezen 1 Samuel 13: 1 t/m 15 en Handelingen 9: 1 t/m 8.

Collecten: 1. Diaconie; voedselbank 2. Taakgroep Erediensten 3. Taakgroep Vorming en Toerusting

Oppas: Renate Mens, Marjolein Schoneberg en Fietje van der Meij-Zandbergen.

ds. A. Haasnoot en Jacoline van der Vijver @ Voorhof
nov 18 @ 09:30

Collecten: 1. Diaconie; voedselbank 2. Taakgroep Erediensten 3. Taakgroep Vorming en Toerusting

Zondagsschool, ook voor groep 7&8. De Voorhof

Thema: ‘Ben ik een kind van God?

ds. K.W. de Jong, Woerden @ Grote kerk
nov 18 @ 09:30

Studiedienst

Collecten: 1. Diaconie; voedselbank 2. Taakgroep Erediensten 3. Taakgroep Vorming en Toerusting

Zondagsschool @ De Voorhof
nov 18 @ 09:30

Zit je op de basisschool? Dan ben je ook van harte welkom op de zondagsschool! We zijn er elke zondagochtend, behalve in de vakanties. We beginnen in de Ontmoetingsdienst waarin, na het kinderblok, de leiding jullie meeneemt naar de bovenzalen om samen te zingen, te bidden, te knutselen en te luisteren naar een Bijbelverhaal. Wanneer jouw ouders niet naar de dienst in De Voorhof gaan, kun je vanaf 9.10 uur naar de bovenzalen komen. De leiding neemt je dan mee naar de opening in de Ontmoetingsdienst. Contactpersoon: Janneke Buitenhuis jansvrolijk@hotmail.com of 06 – 41 73 59 58.

Uitzending RTV Katwijk
nov 18 @ 10:00

10.00: Geref. Kerk Katwijk (Vredeskerk)

17.00: Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Valkenburg (De Lichtbron)

18.30: Hervormde Kerk Katwijk aan de Rijn (Dorpskerk/Ontmoetingskerk)

ds. L. Hoftijzer @ Immanuelkerk
nov 18 @ 10:30

Wat als het succes je in de steek laat of je bent gewoon niet goed genoeg? Daar zal het overgaan als we stilstaan bij koning Saul. We lezen 1 Samuel 13: 1 t/m 15 en Handelingen 9: 1 t/m 8

Collecten: 1. Diaconie; voedselbank 2. Taakgroep Erediensten 3. Taakgroep Vorming en Toerusting

Oppas: Timo Tiggelman, Jesse Tiggelman en Arina van der Gugten.