Vragenlijst profielschets te beroepen predikanten

Momenteel worden de voorbereidingen getroffen voor het beroepingswerk. Het gaat om twee predikant-vacatures in onze gemeente. Eén van de te beroepen predikanten zal wijk Centrum & Oost pastoraal gaan dienen. De andere predikant zal worden verbonden aan de wijk Frederiksoord & De Bloem. Uiteindelijk zullen de gemeenteleden de predikanten gaan verkiezen. De kerkenraad vindt het daarom belangrijk, dat u al bij het opstellen van de profielschets daarin gekend wordt. Er is tot donderdag 22 april 2021 een vragenlijst beschikbaar, die u hier kunt vinden en online kunt invullen. Het kost u ongeveer 2 minuten. De antwoorden worden gebruikt om trends te bepalen in de mening van gemeenteleden en geledingen.

Voor leden, die niet de middelen of kennis hebben om het formulier online in te vullen, is er de mogelijkheid het vragenformulier hier te laten downloaden en in te leveren op de daarin aangegeven wijze. Ook kunt u tot 22 april een exemplaar ophalen en inleveren bij het kerkelijk bureau.

Heeft u een vraag hierover, stuur dan gerust een mail naar beleidsouderling@pknrijnsburg.nl of 2escriba@pknrijnsburg.nl.

Geplaatst in nieuws.