Verkoopdag Creaclub

Op zaterdag 15 april is er een verkoopdag van de Creaclub in De Voorhof voor het goede doel. De leden van deze actieve club dames hebben superleuke knuffels gebreid en gehaakt, evenals een heel mooie collectie grote en kleine plaids voor op de bank. Er zijn shawls en sokken gebreid in div. maten, ook voor kinderen. De dames hebben veel sokken gebreid omdat deze werden gevraagd voor mensen in de Oekraïne. Ook worden er extra plaids gebreid en/of gehaakt waarvoor we eigenlijk nog dames nodig hebben die mee willen doen aan ons project.

Als u vierkante lappen wil breien of haken van 40 bij 40 cm, dan kunt u bij ons wol en naalden komen halen en eventueel bij ons aanschuiven of thuis hieraan verder werken. De lappen worden dan aan elkaar gehaakt en zo maken we allerlei plaids. De nood is hoog in de diverse landen daarom werken wij ook voor St. Werkgroep de Ruyter en wij sparen mee voor het nieuwe goede doel van de jeugd van onze protestantse kerk.

Meer informatie
In de verkoop hebben wij onder andere schortjes, poppenkleertjes, baby en peuterkleertjes, eigenlijk te veel om op te noemen. Komt u gewoon eens lekker neuzen op zaterdag 15 april vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. U zult verbaasd staan over de artikelen die scherp zijn geprijsd, en dat is fijn in deze dure tijd!! Wilt u een kijkje komen nemen bij onze club dan bent u van harte welkom op dinsdagmorgen 11 april. Wilt u iets vragen dan kunt u bellen naar Bertie de Vries (071)4025464 of Annie Noort (071)3016962.

Geplaatst in archief.