Verdiepingscursus: Door de kracht van Woord en Geest

Laat mij voortgaan op een brede weg, Want steeds zoek ik uw regels. (Ps. 119: 45) Het beeld van de brede weg en het zoeken van de regels van God gaan vaak niet samen. Het geloof wordt nog wel eens als een te kleine jas ervaren, die belemmert om vrijuit te leven. Toch komt deze tekst juist uit een psalm die heel positief is over de wet en door de wet een brede weg schets die wij mogen gaan. Zo willen we ook in deze cursus op zoek gaan naar die brede weg waarover we ons leven mogen leven.

De titel van de cursus geeft mooi weer wat we met deze cursus willen ontdekken. Door ons te verdiepen in de Bijbel, Het Woord, zullen we meer gaan ontdekken, beleven en ervaren van de Heilige Geest. De studies worden afwisselend gegeven door ds. Pieter van der Ende en Arie Ravensbergen. Er zal ruim de tijd worden genomen om in kleine groepen met elkaar in gesprek te gaan.

Aanmelden
De kosten voor de cursus zijn 15 euro. Om 19.30 uur willen we starten en vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar. De data zijn: 12 en 26 september, 10 en 31 oktober en 14 en 28 november. U kunt zich aanmelden bij esthervanrijn80@gmail.com.

Geplaatst in archief.