Verdiepingsconferentie: Gedenkt te sterven

Je bent jong, ambitieus en investeert in je toekomst, maar sta je wel eens stil bij het feit dat dit leven eindig is? We zijn allemaal onderweg naar een einde en dat vraagt bezinning en voorbereiding op onze eindbestemming. Tijdens de verdiepingsconferentie zullen we stil staan en nadenken over de dood. Tijdens de hooflezing van prof. F.G. Immink zullen we kritisch kijken naar de huidige tijd en onze houding tegenover het besef van eindigheid. Daarnaast is er ’s ochtends een pitch en een presentatie over de dood in de kunst. In het midddaggedeelte diepen we het thema met elkaar uit in aansprekende workshops.

De Verdiepingsconferentie staat voor aansprekende lezingen, workshops en gelegenheid om in contact te komen met medechristenen tussen de 20-40 jaar.

Workshops
Er is keuze uit de volgende 4 workshops: De dood bezongen, Niet meer ik leef, De laatste reis en Een gekozen dood. Medewerking wordt verleend door o.a. Inge van Hierden (presentatie), Ds. A.A. Teeuw, Ds. P. Vermaat, Willem Lock (workshops) en Lennard van Prooijen (muziek).

Datum: 12 januari 2019
Tijd: 10.00-17.00 uur
Locatie: Arendshof, Arendstraat 2, 3882 JJ te Putten.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website: www.verdiepingsconferentie.nl of op facebook: www.facebook.com/Verdiepingsconferentie.

Geplaatst in archief.