Van gedachten wisselen…

In de kerk (en zo ook in onze Protestantse gemeente Rijnsburg) willen we graag dat iedereen zich thuis voelt, er een plek heeft en dat iedereen de mogelijkheid heeft in het geloof te groeien en dat geloof ook uit te dragen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan! Belangrijk hierin is dat we elkaar weten te vinden en dat we van elkaar durven te leren. Want we willen toch samen gemeente zijn?

We merken echter ook dat er leden zijn die twijfelen of onze kerk nog wel hun kerk is. En dat er leden zijn die juist in de afgelopen tijd zijn afgehaakt omdat de kerk hun misschien wel niets meer te bieden heeft. Dat er leden zijn die zich oriënteren op andere kerkgenootschappen.

In gesprek
Graag komen we met die mensen in contact. Waarom? Omdat we willen leren van wat er binnen onze kerk gemist wordt en waarin mogelijk een andere kerk juist zo aantrekkelijk is. Omdat we willen luisteren naar het verhaal achter deze leden. Zou je met ons in gesprek willen gaan? Als gezin, als vriendengroep of alleen? Dat zouden we zeer op prijs stellen. Je kunt ons mailen (2escriba@pknrijnsburg.nl) of bellen. We maken graag een afspraak met je!

Jonneke Steenvoorden: 06 28762363
Ds Piet Rozeboom: 06 13947610
Rob van Bemmel: 06 42300070
Ds Pieter van der Ende: 06 14226613
Klarinda van Tilburg: 06 18227050

Geplaatst in archief.