Vacature voor de leukste taak binnen de Protestantse Gemeente Rijnsburg!

Binnen onze gemeente speelt het catechesewerk een belangrijk rol. Elk jaar neemt hier een grote groep kinderen (sorry…tieners) met veel plezier aan deel. Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar mentoren om samen met de predikanten dit prachtige werk te doen. Er is werk in de wijngaard! Beschrijving. Op een vaste avond ga je/u met een groepje tieners in gesprek over ons christelijk geloof na een inleiding door een van onze predikanten. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur. Deze avonden vinden plaats op een dinsdag- of maandagavond.

Wat ga je doen en meemaken?
Samen met een groepje tieners groeien in geloof, hoop en liefde. Veel plezier met hen beleven. Onder de indruk raken van hoe God met onze jongeren aan de slag is.

Wij bieden jou/u:
Inhoudelijke toerusting door professionals van de HGJB en ons team van predikanten.
Een moderne methode (Follow Me en Follow Me Next) die voor elke avond een duidelijke invulling heeft met vragen die passen bij de inleiding. De methode is ook inhoudelijk passend bij de breedte en diepte die onze gemeente kenmerkt. Aangezien de meer inhoudelijke start door de predikanten verzorgd zal worden ligt de nadruk voor de mentoren op het voeren van het gesprek. Hierbij zijn duidelijke vragen in een boekje om op weg te helpen.

Jij/u bent:
Belijdend lid van de gemeente Rijnsburg.
Met een warm hart voor onze jeugd en Christus als opgestane Heer!
Nieuwsgierig en enthousiast.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martine van Delft, martinevdelft@gmail.com en ds. Arnold Vroomans, ds.vroomans@pknrijnsburg.nl.

Geplaatst in nieuws.