Theologische Vorming voor geïnteresseerden

Op zaterdag 14 maart is er voor iedereen die meer over de cursus “Theologische Vorming voor geïnteresseerden” (TVG) te weten wil komen een info ochtend in de zalen van de Christus Triumfator kerk, Juliana van Stolberglaan 154, Den Haag.

De ochtend begint om 10.30 uur en zal tot ongeveer 13.30 uur duren. Om 10.00 uur staat de koffie klaar.

Ontdekkingsreis
Deze cursus biedt u een ontdekkingsreis door de wereld van geloof en bijbel, maar probeert samen met u ook antwoorden te vinden op levensvragen. De ochtend begint met een korte kennismakingsles om u een indruk te geven van de inhoud van de cursus. Het onderwerp van de les zal gekozen worden uit de Bijbel, of uit de samenleving, geloofs en levensvragen. De aanwezige docenten zullen kort iets over de inhoud en opbouw van hun lessen vertellen. Daarna is er voldoende tijd om vragen te stellen over deze lessen,zowel als over de cursus.

Kleine groepen
Na de pauze krijgt u de gelegenheid om met de verschillende aanwezige docenten en met het vak wat zij geven kennis te maken. We doen dit in kleine groepen, elke keer 10 minuten, waarna we wisselen, zodat u zo veel mogelijk informatie over de lesstof en de verschillende vakken kunt krijgen. Op deze ochtend kunt u natuurlijk ook alle inlichtingen krijgen over de cursus en over de zomerschool die ook dit jaar weer in juni georganiseerd zal worden.

Aanmeldingen
Bij genoeg aanmeldingen begint de nieuwe cursus weer in september, afhankelijk van de belangstelling, op woensdagavond en/of op donderdagmiddag. Hopelijk mogen we u op zaterdag 14 maart verwelkomen. Laat u even weten of u komt door een berichtje te sturen naar de secretaris, Annemarie van Duijn, w.van.duyn1@kpnplanet.nl, tel: 071-4073566 / 06 5537 5048.

Geplaatst in archief.