Stillevenviering zondag 23 januari om 17.00u

Zondag 23 januari zal er weer een stilleven viering plaatsvinden in de Laurentiuskerk aan het Burgemeester Koomansplein te Rijnsburg. Muzikale medewerking is er van zangers van Tehilla, Anja van der Ploeg (piano) en Loeki Poncin (viool). U kunt zich voor de dienst aanmelden via https://www.eventbrite.nl/o/prot-gemeente-rijnsburg-30475688894. Uiteraard is de dienst ook te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Het thema van de komende vieringen is: Ik ben….
In deze viering staat “Ik ben het Brood des Levens” centraal. Het thema zal klinken in de liederen, gebeden en lezingen. Er zullen momenten van stilte zijn, in het vertrouwen dat we tot rust mogen komen en iets van Gods nabijheid mogen ervaren. In deze avondviering is geen preek. De viering is een voortdurend gebed.

Kaarsje
Tijdens deze viering is er ook de mogelijkheid om een kaarsje aan te steken aan de paaskaars. Het aansteken van een kaarsje aan het licht van de Paaskaars kan een gebed betekenen, een teken van dankbaarheid, hoop of een stil gebaar waarmee je aangeeft wie je mist in je leven.

Wanneer u niet in de kerk aanwezig kunt zijn, kunt u toch een kaarsje voor u/iemand anders laten aansteken. U kunt dit aanvragen door een mailtje te sturen of een briefje in de brievenbus te doen. Het adres hiervoor is: maaikekort@hotmail.nl of Moleneind 25, 2231HA Rijnsburg. Vermeld hierin uw naam en de tekst die bij het aansteken van de kaars uitgesproken mag worden.

Geplaatst in archief.