Startweek – Volleybaltoernooi – Save the date!

Alvast een eerste bericht van de startweekcommissie. De startweek begint op de avond van 7 september, met een Pubquiz in de Voorhof. Gedurende de week zijn er allerlei activiteiten waar jullie nog meer over zullen horen, en de startweek eindigt op zaterdagavond 14 september met een spetterend gemeentebreed volleybaltoernooi in sporthal De Middelmors.

Heb je al eens een dominee of ouderling het veld uit willen slaan? Dan is dit je kans om het te proberen! 🙂 Bij voorkeur geef je je op als team, maar het kan het ook individueel: er zijn altijd wel teams die nog een speler (m/v) kunnen gebruiken. Het volleybaltoernooi is voor alle leeftijden, mits je de bal over het net kan krijgen :-).

Jeugdproject
Kosten zijn 5 euro per persoon, maar daar krijg je ook een hapje en een drankje voor én de helft van het bedrag gaat naar het nieuwe project van de taakgroep jeugd (daarover komt nog informatie). Reserveer alvast deze zaterdagavond in je agenda, mobiliseer je vrienden en familie en gemeenteleden en gebruik de zomer om goed te trainen! Aanmelden kan via het emailadres: startweek@pknrijnsburg.nl. Daar kun je ook al je vragen stellen. Tot dan!

Geplaatst in archief.