Startweek 2019

Een enthousiaste commissie is druk bezig geweest om een gevarieerd programma voor de startweek in elkaar te zetten. De startweek begint met gebed in ’t honk, van zaterdagochtend 09.00 uur tot zondagochtend 09.00 uur. Vervolgens is er de inmiddels bekende Pubquiz op zaterdagavond 7 september om 20.00 uur, in de Voorhof. Op zondagmorgen 8 septemer hebben we een bijzondere dienst: één gezamenlijke startdienst op het Burgemeester Koomansplein om 09.30 uur!

Met deze dienst luiden we gezamenlijk het nieuwe kerkelijke seizoen in waarin het thema ‘veelkleurige kerk’ centraal zal staan. Na de dienst is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten en zijn er verschillende activiteiten voor alle leeftijden. Ontdekken wat er allemaal in onze gemeente gebeurt staat daarin centraal. Uiteraard is er een hapje en een drankje.

Programma
De hele week wordt er een veelkleurig waaier aan activiteiten aangeboden, van een jeugdboeketdienst met de band Insalvation op zondagavond en ’s avonds een open avond van Connect, tot een filmavond op maandag, een seniorenzang op dinsdagmorgen mét lunch! Een duurzaamheidsmarkt op dinsdagavond, een kinderbingo op woensdagmiddag en een heuse ‘Rijnsburg zingt’ in de avond. Donderdag een filmmiddag over oud-Rijnsburg en ’s avonds een orgelbespeling. Vrijdag een culinaire avond met een kookworkshop (in het kader van niet duur maar wel duurzaam) en een diner en voor de jeugd een uitdagende escaperoom in ’t Honk. Tenslotte op zaterdagavond een gemeentebreed volleybaltoernooi, voor de leeftijd van 8-88 om de week spetterend af te sluiten. Uitgebreidere informatie komt in het septembernummer van Licht, op de facebookpagina van de kerk, en is onder deze link te vinden: Programma Startweek.

Geplaatst in archief.