Serie zomerconcerten in Katwijk

Na maanden zonder muziek heeft musicus Hugo van der Meij het initiatief genomen om samen met een aantal andere muzikanten een zomerserie met instrumentale concerten te organiseren in de kerkgebouw ‘De Fontein’ te Katwijk. Hugo is dirigent van 3 koren in het land, en 1 mannenkoor in Katwijk (Chr. Mannenkoor Eben-Haezer). Ook voor Hugo vielen veel werkzaamheden plotseling stil, zo konden vanaf halverwege maart de koren opeens niet meer bij elkaar komen om te repeteren.

Hugo onderhield in deze tijd nauw contact met de koorleden en schreef veel nieuwe muziek om straks ‘hopelijk’ weer mee te beginnen tijdens de repetities. Hugo merkte dat veel koorleden de muziek en de saamhorigheid erg missen. Vandaar nu deze zomerconcerten in Katwijk. Om de 1,5 meter te waarborgen kunnen er slechts 45 mensen per concert aanwezig zijn. De zomerserie bestaat uit de volgende concerten:

Vrijdag 24 juli: Pascal van de Velde & Hugo van der Meij ‘Populair klassieke melodieën op orgel en trompet’
Vrijdag 31 juli: Arjan Wouters & Hugo van der Meij ‘Zomers programma op orgel en piano’
Vrijdag 14 augustus: Martin Mans & Hugo van der Meij ‘De mooiste orgelimprovisaties’
Vrijdag 21 augustus: Jolanda van de Wege, Rens de Winter en Hugo van der Meij ‘De mooiste liedbewerkingen van Rens de Winter op panfluit, piano en orgel’
Vrijdag 28 augustus: Hendrik van Veen & Hugo van der Meij ‘Een avond ouderwets genieten!’

Aanmelden
Om te komen luisteren dient u een mail met uw naam, adres, woonplaats en het aantal personen + concertdatum te mailen naar info@hugovandermeij.nl. De entree bedraagt €10 p.p. voor volwassenen en €7 p.p. t/m 12 jaar en de concerten beginnen om 20.00 uur (deur open om 19.30 uur). Voor elk concert zijn ongeveer nog 20 kaarten beschikbaar. Mail snel, vol=vol.

Geplaatst in archief.