Samen bidden in De Voorhof

Door de lock down is er geen bidden in De Voorhof tot nader bericht. Gelukkig ben ik (Kees van Egmond) weer beter van de corona en dank alle bidders voor hun gebed voor mij. Dit heeft mij door deze heftige, donkere ziekte geholpen. Het Boek is voor mij kostbaarder geworden. Het volgende gedeelte komt letterlijk uit Filippenzen 4 t/m 7. ‘Wees blij in de Here; ik zeg het nog eens: “Verheug je in Hem!” Laat je vriendelijkheid bij iedereen bekend zijn. De Here is dichtbij. Maak je nergens zorgen over, bid voor alles. Vertel God al je problemen en verlangens en vergeet vooral niet Hem te danken voor alles wat Hij doet. Dan zul je de vrede van God ervaren, een vrede die ons menselijk besef te boven gaat en die de wacht houdt over je hart en je gedachten, omdat je van- en in Christus Jezus bent. Jezus zegt: “Wie Mijn woorden hoort en ze doet bouwt op DE ROTS!”’

Geplaatst in nieuws.