Rijnstreekkoor zingt ‘Crown Him’

Een concert van het Rijnstreekkoor. Dit is al weer enige tijd geleden, maar met kan en mag weer! De afgelopen maanden mocht er gelukkig wel gerepeteerd worden. Het resultaat van deze repetities heeft geleid tot een concert getiteld ‘Crown Him’.

Alle liederen die gezongen worden staan in het teken van de passie- en paastijd. Bovendien sluiten de teksten van de liederen naadloos aan in de tijd waarin wij op dit moment leven.

Gerenommeerde solisten en musici
Zoals gebruikelijk kiest het Rijnstreekoor, dat o.l.v. Jan Verhoef, zingt ervoor om zich te laten begeleiden door de beste musici. Dat betekent dat Jan Lenselink de vleugel bespeelt, André van Vliet het orgel, Kees Alers fluit, Laura van der Stoep viool en Giselle Bentvelsen cello.

Sterre van Boxtel
Het koor trad al eerder met veel succes op met de jeugdige sopraan Sterre van Boxtel. Zij zal op vrijdag 25 maart a.s. solistisch en gezamenlijk met het koor zingen. Koor, soliste en musici zorgen beslist voor zowel een gevoelig, maar beslist ook feestelijk concert. Een concert dat gehouden worden in de Immanuelkerk in Rijnsburg. De aanvang is 20.00 uur en de kerk is vanaf 19.30 uur geopend. Er is vrije zitplaatskeuze, maar voor bezoekers die de 1,5 meter in acht willen nemen is een speciaal deel van de kerk beschikbaar.

Toegangskaarten
Toegangskaarten kosten 15 euro en zijn beschikbaar bij de leden van het koor of voorafgaand aan het concert in de hal van de kerk. Vooraf reserveren? Bel of mail Nel Kraaijenoord (06-30167744), nel.kraaijenoord@gmail.com.

Geplaatst in archief.