Projectkoor, meld je nu aan!

Is zingen je passie? Altijd al eens willen meedoen met een groot(s) koor? Droom je ervan om met professionele musici te swingen op gospelmuziek? Grijp dan nu je kans en doe mee! De oefenavonden zijn op de vrijdagen 3, 10, 17, 24 juni en 1 juli in de Vredeskerk (Van Vollenhovekade 24, 2313 GG Leiden). Tijd is steeds van 19:15 (inloop, start 19:30 stipt) tot 22:00 uur. Op vrijdag 1 juli is de generale repetitie met de band, ook in de Vredeskerk.

De uitvoering is op zaterdag 2 juli a.s. tijdens het Songs of Freedom Muziekfestival. Het festival duurt van 13:00 tot 19:00 uur en vindt plaats buiten op het plein voor Museum Volkenkunde (Steenstraat 1, 2312 BS, Leiden). Tijdens het optreden wordt uit het hoofd gezongen.

Meer informatie
De kosten voor deelname zijn €30,- en je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op de website. De projectbijdrage dekt de kosten van de arrangementen, de repetities, koffie/thee in de pauze, het optreden en het lesmateriaal. Zodra de bijdrage is ontvangen, is de aanmelding definitief en ontvang je de inloggegevens voor de projectkoor ledenpagina. Daar kan je de audiobestanden per stem, de luistertracks en de bladmuziek met teksten downloaden. Aanmelden kan tot 31 mei a.s., maximum aantal deelnemers is 200 en vol=vol! Voor foto’s en filmpjes van voorgaande optredens in de Hooglandse kerk, klik op de Facebook, Instagram en Youtube links.

Geplaatst in archief.