pastor v.d. marel

Personalia

Mevr. Aline van der Marel – Vis is per 1 november 2014 voor 2,5 dag per week als ouderen-pastor verbonden aan de Gereformeerde Kerk Rijnsburg. Vanaf de fusie per 1 januari 2018 is zij als ouderen-pastor verbonden aan de Protestantse Gemeente te Rijnsburg. Zij is werkzaam in de wijken Frederiksoord & De Bloem en Centrum & Oost.

Rijnsburg is haar niet onbekend. Ze werd er op 14 augustus 1964 geboren en bracht er een groot deel van haar jeugd door. Ook stond ze voor de klas in Rijnsburg op De Schakel van 1985 tot 1989. Ze woont in Katwijk aan de Rijn, is moeder van twee zoons, twee dochters en inmiddels ook oma. Alleen haar jongste dochter woont nog thuis.

Na het overlijden van haar man in 2004 kreeg ze het verlangen om mensen te bemoedigen vanuit het geloof, waaruit ze zelf zoveel kracht ontvangen heeft. Daarom is ze omgeschoold van pedagoog naar theoloog. In maart 2014 haalde ze haar Bachelor Theologie aan de Christelijke Hogeschool Ede. Door een aanvullende opleiding werd ze opgenomen in het register van kerkelijk werkers. Hierdoor is ze bevoegd om in de PKN te werken en voor te gaan in bijzondere diensten.

Adres- en contactgegevens

Mevrouw A. van der Marel – Vis
Veereinde 14
2223 EN Katwijk
Tel. 06 24 427 323
vdmarel@pknrijnsburg.nl