Ontmoet de warme Zuid-Amerikaanse kerk!

Zoals u weet is onze gemeente via de GZB betrokken bij het zendingswerk in Colombia. U kunt volgend jaar het zendingswerk met eigen ogen zien! Ga mee op reis naar Colombia van 8 t/m 22 juni 2020. Op deze reis door Colombia maak je kennis met de prachtige natuur en ontmoet je de meest gastvrije mensen van Latijns-Amerika. Proef de Colombiaanse koffie en geniet van het Caribische strand!

Colombia heeft een gewelddadig verleden achter de rug, maar is sinds een aantal jaar veilig genoeg om er een prachtige reis te maken. Ontmoet de lokale christenen en zie hoe zij handen en voeten geven aan hun geloof. Bekijk en doe mee in de projecten waarbij onze gemeenten betrokken zijn. We zullen onder andere ook Astrid en Johan Klaasse in Medellin bezoeken, zij zullen u graag hun werk laten zien.

Aanmelden
Aanvullende informatie over de reis leest u in de flyer, deze vindt u op www.gzbexperience.nl. Via deze website kunt u zich ook aanmelden. Er kunnen maximaal 15 deelnemers mee dus wacht niet te lang met inschrijven!

Geplaatst in archief.