Meet en Greet Bijbelstudiereis 2022!

Volgend jaar hopen wij, de staf van de HBbijbelstudiereis, weer met 54 jongeren op vakantie te gaan. Een reis met twee prachtige bergtochten en een gevarieerd aanbod van activiteiten waaronder mountainbiken,   klettersteigen, en nog veel meer. De basis van de reis is echter de ‘Meet en Greet’ met Jezus. In negen Bijbelstudies zal Marco van Delft ons begeleiden in een ontmoeting met Jezus.

Onze bestemming is een prachtig huis in Rodengo Italië. Een huis met zwembad, gelegen in Zuid Tirol. We vertrekken op zaterdag 30 juli 2022 en komen op vrijdag 12 augustus 2022 weer terug.

Inschrijven
De inschrijfavond voor de Bijbelstudiereis in 2022 wordt verplaatst van donderdag 9 december naar zondag 12 december. Via het nieuwe Instagram account hb.bijbelstudiereis kan je een inschrijfformulier downloaden en invullen. Dit kan je dan vanaf 16.30 uur in de hal van de Immanuëlkerk bij ons inleveren. Op dit account is ook alle informatie te vinden over de reis. Houdt rekening met de coronaregels, mondkapje en anderhalve meter. Je bent dan ook hartelijk welkom in de boeketdienst. Mooi om zo gezamenlijk van start te gaan.

Geplaatst in archief.