Luieractie Kosovo uitgesteld

Zoals u weet biedt Stichting Werkgroep De Ruyter hulp aan instellingen en mensen in de armste gebieden van Oost-Europa. Samen met Stichting Hoop voor Albanië zal de werkgroep dit jaar weer in maart naar Kosovo vertrekken.

Bij een eerder bezoek hebben de vrijwilligers gezien dat de armoede in Kosovo schrijnend is. Er is een nijpend tekort aan artikelen voor baby’s en jonge kinderen. Hiervoor willen wij als de Protestantse Gemeente te Rijnsburg, op zondag 22 maart een actie houden. Wij zouden het heel erg fijn vinden als u mee wilt helpen. Dit kan door middel van een of meer van deze artikelen mee te nemen op die dag naar de kerk: luiers, luierdoekjes, billenzalf, potjes voeding.

Inleveren
Uiteraard maakt het niet uit waar u de spullen koopt, hier in Nederland zijn alle artikelen voor kinderen prima in orde. De spullen zijn bedoeld voor kinderen tot ongeveer 2 jaar. U kunt de spullen voor aanvang van alle kerkdiensten afgeven bij de diakenen. Wij hopen dat het ook dit jaar weer een groot succes zal worden zodat de kinderen in Kosovo onze liefde en aandacht zullen voelen.

Geplaatst in archief.