koren en muziek

Het koor verleent haar medewerking in kerken, verzorgingshuizen en op diverse locaties. Het koor bestaat sinds 1945! De koorleden maken jaarlijks een reisje en gaan ook een dag uit, wat erg gewaardeerd wordt. Het versterkt de saamhorigheid en eenheid van het koor. Deze activiteit valt formeel niet onder de verantwoordelijkheid van de kerkenraad.

Doelgroep: Gemengd koor
Locatie Immanuëlkerk
Oefenavond: Maandagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur - startdatum: begin september
Contactpersoon: Marrie Klok
Telefoon/email: 071 401 46 89 / marrie42klok@gmail.com
Website: www.laudamus.nl

Laatste wijziging: 25 augustus 2021

De Christelijke gemengde Zangvereniging De Lofstem bestaat ruim 130 jaar en is springlevend. Het koor staat onder leiding van dirigent Bert Visser en heeft diverse grote muziekwerken uitgevoerd zoals ‘Olivet to Calvary’, ‘The Crucifixon’, ‘Bethlehem’ en ‘Missa Catharina’. Het repertoire van het koor is heel divers en omvat verschillende muziekstijlen zoals musicals, operette, geestelijke muziek en grote koorwerken. Jaarlijks wordt een eigen concert gegeven en treedt het ook op in verzorgingstehuizen en kerken. Er is een gezellige sfeer op de repetities die wekelijks gehouden worden op woensdag om 20.00 uur in de Immanuëlkerk. U kunt de eerste repetities gratis bijwonen. U bent van harte welkom! Deze activiteit valt formeel niet onder de verantwoordelijkheid van de kerkenraad.

Doelgroep: Mannen en vrouwen
Locatie Immanuëlkerk
Oefenavond: Woensdagavond vanaf 20.00 uur - start: woensdag 25 augustus, 20.00 uur
Contactpersonen: Wil Maat
Email/Tel lofstemrijnsburg@gmail.com 06 10 69 12 81

Laatste wijziging: 25 augustus 2021

Kinderkoor ZEP (Zingen En Plezier) is een sprankelend kinderkoor van maximaal vijftig kinderen. Het plezier in zingen staat bij ons centraal! Wij willen op een eigentijdse manier bezig zijn met het christelijk geloof en dat op een vrolijke manier uitdragen. Binnen ons koor zijn nog een paar plekjes vrij. Vind je zingen leuk? Meld je dan zo snel mogelijk aan! De repetitietijd is op woensdagavond van 18.45 uur tot 19.45 uur. Deze activiteit valt formeel niet onder de verantwoordelijkheid van de kerkenraad.

Doelgroep: Jongens en meisjes van 7 t/m circa 13 jaar
Locatie Open Hofkerk, Katwijk aan de Rijn (ingang achterzijde kerk)
Startdatum: Woensdag, 18.45 - 19.45 uur - start woensdag 1 september 2021
Contactpersoon: Jolanda van Delft
Email/Tel kinderkoorzep@hotmail.com 06 23 75 61 73
Dirigent: John Haasnoot
website: www.kinderkoorzep.nl

laatste aanpassing: 25 augustus 2021

Jeruël is een mannenzanggroep die zingend het evangelie brengt. Wij treden regelmatig op in kerkdiensten, verzorgings- en verpleegtehuizen en het Leidsch Universitair Medisch Centrum. Ons repertoire bestaat uit liederen van Johannes de Heer, psalmen en gezangen. Wij repeteren eenmaal in de twee weken op vrijdagavond in de kapel van de Wilbert onder leiding van dirigent Maarten Verhoef en organist Johan Haasnoot. Heeft u zin om te zingen en wilt u een keer meedoen met de Mannenzanggroep JeruëI? Kom dan op een vrijdagavond langs zodat u de warme sfeer kunt voelen. Deze activiteit valt formeel niet onder de verantwoordelijkheid van de kerkenraad.

Doelgroep: Mannen die van zingen houden
Locatie Dorpskerk, Kerklaan 12, Valkenburg
Oefenavond: Vrijdag 4 september van 19.30 - 21.30 uur (om de 14 dagen repetitie tot eind juni 2022)
Contactpersoon: Dick Schoneveld
Email/Tel dickschoneveld@ziggo.nl (071) 402 42 22 of 06 53 40 68 72
website: www.jeruelmannen.nl

laatste aanpassing: 25 augustus 2021

Interkerkelijk koor Voice of Joy wordt geleid door dirigent Caroline Guijt uit Rijnsburg! Samen met haar gaat het koor fris en vol energie aan de slag om nieuw en bestaand repertoire in te studeren. Ook dit jaar op een nieuwe locatie; de prachtige Open Hofkerk in Katwijk a/d Rijn. Een goed moment om je bij ons koor aan te sluiten. Je mag vrijblijvend twee maanden meedraaien om zelf te ervaren hoe leuk en ontspannen het is om te zingen in koorverband. Het geeft energie! Mannen én vrouwen (alten) van harte welkom! Deze activiteit valt formeel niet onder de verantwoordelijkheid van de kerkenraad.

Doelgroep: Mannen en vrouwen - Er is nog 1 plek voor een man. Voor alten en sopranen bestaat een wachtlijst. Tot en met 59 jaar kan je je bij ons aanmelden.
Locatie Open Hofkerk
Oefenavond: Woensdag 20.00 - 22.00 uur - startdatum woensdag 1 september 2020
Contactpersoon: Arianne den Haan
Email/Tel contact@voiceofjoy.nl of arianne70@kpnmail.nl 06 20 38 82 59
website: www.voiceofjoy.nl

laatste aanpassing: 25 augustus 2021