Kies wijzer en kom naar de Mannendag Rijnsburg

Een dag voor mannen die zoeken naar de weg die zij met God mogen gaan. Een dag om elkaar te bemoedigen, elkaar te spreken, met elkaar te zingen en te luisteren naar de sprekers: Otto de Bruijne en Gert Hutten. Zij zullen met ons nadenken over het thema:

‘Kies wijzer’

Maak jij gebruik van de kieswijzers om te bepalen op welke partij je gaat stemmen? Of heb je jouw stemkeuze al gemaakt? En hoe zit het met jouw keuze voor God? Onze sprekers delen graag hun inzichten en ervaringen over wat het voor jouw dagelijks leven betekent als je keuzes met God maakt.

Aanmelden
Het zou geweldig zijn als ook dit jaar weer vele mannen, jong en oud, zich aanmelden voor de mannendag! Denk er ook eens over na om een familielid, vriend of collega uit te nodigen met je mee te gaan. Inschrijven kan bij voorkeur via het formulier op de website www.mannendagrijnsburg.nl. Als dit niet mogelijk is, dan kan je ook telefonisch aanmelden (06-51 24 16 06).

De dag begint op 11 november om 9.30 uur, maar vanaf 8:30 uur ben je al welkom voor koffie en thee. De dag eindigt rond 15.00 uur. En de locatie is NH Congrescentrum “Leeuwenhorst”, Noordwijkerhout.

Geplaatst in archief.