Kerstzangochtend

Dinsdagochtend 14 december is vanaf 10.00 uur via de livestream van de beide kerken de Kerstzangochtend thuis te beleven en tegelijk ook via RTV Katwijk. Het thema is: ‘Licht in de duisternis’.

De Ouderenwerkgroep heeft deze dienst samengesteld met behulp van de ouderenpastores Rixt de Graaf en ds. Nico de Reus en is opgenomen door De Verhalenvangers. In deze viering worden onder andere liederen gezongen zoals ‘Komt allen tezamen’ en natuurlijk ook het wondermooie ‘Stille nacht’. De liederen worden ondertiteld zodat u heerlijk mee kunt zingen.

Meer informatie
Meditatie, gedichten, schriftlezing en zelfs een echt kerstverhaal wisselen elkaar af. Er zijn enkele muzikale intermezzo’s die worden uitgevoerd door Frank Borsboom (orgel), Hendrika Turnhout (dwarsfluit) en Rixt de Graaf (dwarsfluit). Aangezien we niet met elkaar kunnen samenkomen zoals voorheen, is er weer gekozen voor deze mediavorm. Nu kunt u thuis met familie, vrienden of buren genieten van een prachtig samengestelde kerstzangdienst. Wij hopen dat u zult genieten van deze dienst en wensen u vredige feestdagen, met het ‘Licht’ van Christus in uw harten.

Geplaatst in archief.