Kerstengelenproject 2022 – let op: link is aangepast

Wij willen met het Kerstengelenproject een sprankje hemel op aarde brengen. Juist in de donkere dagen voor Kerst hebben meer mensen behoefte aan verbinding, aandacht voor elkaar en geborgenheid. Het project loopt van 1 tot en met 24 december.

Wat is het Kerstengelenproject?
Met een engelenproject worden ‘Kerstengelen’ gekoppeld aan elkaar. Dat gebeurt anoniem. De engel gaat in de weken voor kerst een aantal keer langs op een adres om daar ‘een stukje hemel op aarde te brengen’. Dat betekent dat iemand een kaart, een baksel of zomaar iets leuks brengt. Engelen hangen dat aan de deur of stoppen het door de brievenbus. Uiteraard ongezien om anoniem te blijven. Wel maakt de engel duidelijk dat het vanuit dit project georganiseerd is. Ook kan de engel voor de ander bidden a.d.h.v. vooraf doorgegeven gebedspunten. De afgelopen edities hebben we gemerkt dat geven makkelijker is dan t ontvangen. Als u zich opgeeft voor het project krijgt u zelf ook een engel toegewezen. Als u dat lastig vindt is dit een oefening in ontvangen 🙂

Hoe werkt het?
U meldt zich aan via deze link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRNjnHkGgYD5NBcZeWOI1Swxu41Th0Y2ds6UjmNwqg-r638w/viewform?usp=sf_link

Indien dit niet lukt kunt u een mail sturen naar marjonvantol@hotmail.com of bellen naar Marjon van Tol, 06-37385477. Ook voor vragen kunt u hier terecht.

U kunt zich opgeven tot uiterlijk 26 november. Daarna hoort u zo snel mogelijk voor wie u een engel mag zijn.

Geplaatst in archief.