Kerst Connect Diner: Koks gezocht!

Dit jaar organiseert Connect weer een Walking Diner! De jongeren zullen in groepjes aan tafel gaan bij gemeenteleden, ouders en betrokkenen die een gang voor hen gekookt hebben. ‘De ervaring leert dat er veel gezelligheid en verbinding ontstaat tussen de jongere generatie en die van onze (groot)ouders, waardoor van beide kanten generaties zich meer verbonden weten met elkaar’, vertelt een connecter.

Misschien bent u al bekend met het walking diner, aangezien dit al jaren een concept is binnen Connect. Nadat corona een aantal jaar roet in het eten gooide, hebben we vorig jaar opnieuw een walking diner kunnen organiseren, en dat was een groot succes! Traditiegetrouw organiseren we dit jaar opnieuw een diner, waarin we hopen opnieuw bij u aan tafel te gaan en een heerlijk gerecht te nuttigen!

Aanmelden
Het diner vindt dit jaar plaats op maandag 18 december. Lijkt u het leuk om een voor-, tussen- en/of hoofdgerecht te maken, dan kunt u zich opgeven via kerstconnect@hotmail.com. Voor vragen of meer informatie kunt u ook gerust een e-mail sturen naar bovengenoemd adres!

 

Geplaatst in archief.