KerkTV

Op verzoek van van ons kerkbestuur is de afgelopen maanden hard gewerkt aanzet installeren van een camerasysteem in de Immanuëlkerk en De Voorhof. Na afronding van de voorbereidende werkzaamheden zijn we eind september begonnen met het plaatsen en inregelen van beide camerasystemen. De eerste uitzending was op zondag 4 oktober vanuit de Immanuëlkerk. Inmiddels is er ook vanuit de Voorhof uitgezonden. Wellicht heeft u al diensten thuis meebeleefd.

Een camerasysteem moet uiteraard worden bediend. We zijn blij dat al meerdere mensen zich hiervoor hebben aangemeld. Deze mensen worden de komende periode ingewerkt. De camerasystemen in de Immanuëlkerk en De Voorhof bieden meer flexibiliteit en mogelijkheden zodat de erediensten, naar verwachting, beter zullen overkomen. De diensten uit de Immanuëlkerk en de Voorhof zijn zoals de diensten in de Grote Kerkte te volgen via kerkdienstgemist.nl.

In de praktijk is inmiddels helaas gebleken dat de uitzendingen niet altijd werken op wat oudere apparaten. Denk daarbij aan oudere tablets, AppleTV en Chromecast modules. Op apparaten van recentere datum werkt het echter zonder problemen. Als u hier vragen over heeft kunt u een email sturen naar keesvdelft@casema.nl

Namens de projectgroep, Kees van Delft en Alex Noort

Geplaatst in archief.