Katwijk zingt voor Overduin

Een uniek korenconcert op vrijdag 15 november voor een uniek project. De Oude Kerk aan de Boulevard van Katwijk opent haar deuren voor een benefiet korenconcert dat speciaal georganiseerd wordt voor de nieuwe kapel van Topaz Overduin.

De huidige grote kapel van Overduin maakt een belangrijk onderdeel uit van de zorg die in Overduin aan bewoners en familieleden wordt geboden. Elke zondagmiddag is er een kerkdienst en door de week zijn er zangmiddagen, Bijbeluurtjes, korenzangavonden en andere activiteiten.

Nieuwbouw
De bouwtechnisch slechte staat van de huidige kapel maakt nieuwbouw noodzakelijk. Daarvoor is, naast investering uit het eigen vermogen, een substantiële bijdrage nodig van externe bronnen: kerken, particulieren, bedrijven, vermogensfondsen en acties. De Hervormde Gemeente te Katwijk aan Zee heeft de kerk beschikbaar gesteld voor dit benefietconcert, passend in stijl van Overduin, waar muziek en zang de boventoon voeren.

Voor u treden op:
– Mannenkoren David (Lisse) en Eben-Haëzer (Katwijk) onder leiding van Hugo van der Meij
– Mannenzanggroep Sion (Katwijk) onder leiding van Wilco van Delft
– Jacomina van der Plas (sopraan), Arjan Wolfswinkel (organist) en Rens de Winter (vleugel).

Ds. Binnendijk, de geestelijk verzorger van Overduin, is spreker. De toegang tot dit concert is gratis, halverwege de avond zal een collecte gehouden worden.
Aanvang 20.00 uur.

Geplaatst in archief.