Katwijk zingt van Kerst!

Op donderdag 21 december 2023 om 19:45 uur geven het Herv. Geref. Katwijks Mannenkoor Eben-Haëzer en Mannenensemble Marcato een kerstconcert in de prachtige Vredeskerk te Katwijk (Baljuwplein). Beide koren staan onder leiding van dirigent Hugo van der Meij. Op het afwisselende programma staan prachtige oude kerstliederen zoals: ’t Was nacht in Beth’lems dreven van de hand van wijlen Klaas Jan Mulder. Daarnaast ook nieuw repertoire zoals Lied voor Jezus (M. den Toom) en ook het klassieke Sanctus van Th. Verhey staat op het programma.

Een avond voor de echte koorliefhebber. Medewerking wordt verleend door Wim de Penning aan het orgel en Rens de Winter aan de piano. Ervaren koorbegeleiders die ook samen een intermezzo ten gehore zullen brengen. Daarnaast zal Johan Petersen (tenorsolist) acte de présence geven. Johan is als tenor verbonden aan de bekende Urker Mans Formatie en heeft al vele concerten als solist op zijn naam staan. Johan Petersen zal tijdens het concert enkele solo’s ten gehore brengen.

Kaarten
Toegangskaarten (volwassenen 12,50 euro en t/m 12 jr. 7,50 euro) voor dit concert kunt u met 2,50 euro korting verkrijgen via www.koopjekaartje.nl. De kerk gaat open om 19:00 uur en u bent van harte uitgenodigd om dit unieke concert mee te maken!

Geplaatst in archief.