Inschrijving Zomerkamp Rijnsburg

Zomerkamp Rijnsburg, al meer dan 50 jaar een begrip in de regio, zet op dinsdag 25 januari de ‘digitale sluizen’ weer open voor de aanmeldingen voor het kinderkamp. Zorg dat je er op tijd bij bent, want het aantal plaatsen is beperkt. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en wat heeft de leiding er weer zin in.

Meisjes en jongens vanaf groep 5 basisschool t/m de eerste klas van het vervolgonderwijs kunnen zich opgeven voor het kamp. Dat kan digitaal op dinsdag 25 januari van 19.00 uur tot uiterlijk 20.30 uur via een inschrijfformulier via Facebook Zomerkamp Rijnsburg (openbaar toegankelijk). Wees die avond er op tijd bij, want de ervaring leert helaas zijn dat de inschrijflijst al vol is voor de klok 20.30 uur slaat. In dat geval kom je op een wachtlijst.

Bevestiging
Of je definitief mee kunt wordt zo snel mogelijk door de leiding bevestigd. En laat je vriendinnen of vrienden zich natuurlijk ook opgeven! Mocht het kamp vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet doorgaan, dan krijg je je geld terug. Tijdens de opgeefavond is er ook een speciale live uitzending van een uur op Facebook.

Wat is zomerkamp?
Een heerlijke kindervakantie van een week in de bossen van Leusden (bij Amersfoort). We verblijven in het YMCA-Kamp op Landgoed den Treek. Slapen doe je met 6 of 7 kinderen en 1 man of vrouw leiding in tenten. Het eten wordt verzorgd door de keuken die net als de prima douches en toiletten, in de kampschuur gevestigd zijn. Er worden echte kampspelen gedaan zoals levend stratego, kolonisten van Leusden, totemroof en nog vele andere. En we gaan naar het zwembad. Natuurlijk worden ook verhalen uit de Bijbel verteld; dat is onze drive! De leiding bestaat uit Rijnsburgse jongeren (en wat ouderen), waarvan een aantal betrokken zijn bij kerkelijk jeugdwerk. In 2022 vertrekken we zaterdag 9 juli om 14.00 uur en we keren terug op zaterdag 16 juli om ca. 11.30 uur. Het vervoer is per bus. De kosten bedragen all-in slechts €170 per deelnemer. Vanaf het tweede kind uit één gezin krijg je €10 korting per kind.

Opgeven digitaal
Let op: Dit jaar i.v.m. corona, alleen digitaal!! Betaling: Je kunt het bedrag ineens betalen of nu een deel en op de kennismakingsavond in juni, waar je een persoonlijke uitnodiging voor krijgt, de rest! Overmaken kan op IBAN NL81 RBRB 0825 0990 05 t.n.v. Zomerkamp Rijnsburg, met vermelding naam deelnemer plus geboortedatum. Het geld mag ook gebracht worden bij Wilfred Blankert, Collegiantenstraat 10, Rijnsburg.

Info: www.facebook.com/zomerkamprijnsburg; tel. Jaap de Mooij (071)4022787/06-53714712/Barabara Wiesmeijer 06-10050070.

Geplaatst in archief.