Ik zou wel iets willen doen voor de kerk…

Zou je als gemeentelid eigenlijk wel iets willen doen voor de kerk, maar weet je niet wat? Bekijk dan deze vacatures binnen onze gemeente eens.

HR-functionaris
Het College van Kerkrentmeesters (CvK) zoekt een HR-functionaris. Hiervoor wordt een vrijwilliger gezocht met werkervaring in dit vakgebied. Heb je interesse of wil je iemand voordragen? Mail naar CvK-voorzitter Wout van Egmond: vz-cvk@pknrijnsburg.nl.

Scriba wijk Westerhaghe & De Hoek
De wijk Westerhaghe & De Hoek zoekt een scriba (secretaris). Het verzorgen van het scribaat houdt in dat je iedereen die bij de wijkraad hoort (met name via de mail) op de hoogte brengt en voorziet van de nodige stukken voor vergaderingen en zorgt voor samenhang binnen de wijkraad. Heb je interesse? Mail naar cor.kralt@gmail.com.

Webredacteur
Het team dat de website van de gemeente actueel houdt, is op zoek naar nieuwe collega's voor het up-to-date houden van de verschillende rubrieken. Je kunt je in eerste instantie rustig inwerken en overweg kunnen met bijvoorbeeld het programma Word is voldoende. Heb je interesse? Mail naar webmaster@pknrijnsburg.nl.

Scriba PGR
De Protestantse Gemeente Rijnsburg zoekt een scriba (secretaris). Deze functie kan het beste omschreven worden als een spin in het web. Gezien de samenstelling van het huidige bestuur gaat de voorkeur uit naar iemand vanuit voorheen de Hervormde Gemeente, met als tweede voorkeur een vrouw. Heb je interesse of wil je iemand voordragen? Mail naar keuzecommissie@protestantsrijnsburg.nl.

Leiding Kids Mission
Tijdens de Boeketdiensten kunnen kinderen nu eenmaal per maand naar Kids Mission. Om dit uit te breiden wordt gezocht naar nieuwe leiding die eenmaal in de maand of eenmaal in de twee maanden wil helpen. Heb je interesse? Mail naar rosanne_pieters@hotmail.com.

Leden voor de Contactcommissie
De Contactcommissie is op zoek naar een man en een vrouw om alleenstaande broeders en zusters te bezoeken. Interesse? Mail naar Gijs Hogewoning: familie.hogewoning@casema.nl

Social media- en videoredacteur
Hebben social media voor jou nauwelijks geheimen? Of is het maken en monteren van video’s jouw hobby of je werk? In beide gevallen zou de Taakgroep Communicatie graag jouw talenten willen inzetten. Heb je interesse? Mail naar tgcommunicatie@pknrijnsburg.nl.

Communicatie-adviseur
Heb je een opleiding of werkervaring op het gebied van communicatie? En wil je meehelpen om het communicatiebeleid in de kerk vorm te geven, al dan niet projectmatig? Laat het ons weten, via tgcommunicatie@pknrijnsburg.nl.

Uitgebreidere beschrijvingen van bovenstaande vacatures staan hier.

Wil je iets doen voor de kerk, maar niet een van bovenstaande functies? We horen graag wat je zou willen doen. Ben je betrokken bij het kerkenwerk en heb je ook een vacature die je onder de aandacht wilt brengen? Mail naar tgcommunicatie@pknrijnsburg.nl.

Geplaatst in archief.