Hemelvaart en Pinksteren in deze tijd, doe mee met de fotowedstrijd

De versoepelingen zijn nog minimaal en dus het uitbundig met elkaar vieren van feesten als Hemelvaart en Pinksteren is helaas nog niet mogelijk. Niet binnen onze kerken, niet in Biddinghuizen, maar opnieuw vanuit de huiskamer, in kleine kring. Toch hopen we als Protestantse Gemeente Rijnsburg ook nu weer een aantal activiteiten en vieringen onder de aandacht te brengen die een beetje het gevoel van samen-feest-vieren geven. De fotowedstrijd is er een van!

Soms hoor ik iemand iets zeggen en dan denk ik: daar zit een preek in. Er zijn ook mensen die dat met muziek en kunst hebben: dat je er iets van het heilige van God in proeft. In de aanloop naar Pinksteren organiseren wij een fotowedstrijd. Stuur uw foto van waarbij u aan denkt bij Pinksteren op naar: ds.vroomans@pknrijnsburg.nl. De foto’s zullen getoond worden rondom de diensten naar Pinksteren. Alle foto’s zullen straks ook te zien zijn achter een van de ramen van de Immanuelkerk. Voor de beste drie foto’s is er een leuke prijs.

Meevieren
Vier je Hemelvaart en Pinksteren met ons mee? Hou de website in de gaten of kijk regelmatig op de Facebookpagina www.facebook.com/protestantsrijnsburg.

 

Geplaatst in archief.