Follow Up

Jongerengroep Follow Up is tijdens de startweek met een open avond van start gegaan, met een mooie opkomst van jongeren tussen de 20 en 30 jaar. Mooi om op deze manier met elkaar te zoeken naar hoe God, de Bijbel en de kerk een rol spelen in ons leven. Het is leuk om te merken dat niet alleen jongeren uit Rijnsburg de weg vinden naar Follow Up, maar dat de avond ook door jongeren uit omliggende plaatsen is bezocht!

Tijdens de avond zijn we begonnen met het kennismaken met elkaar en hebben we wat Opwekkingsliederen gezongen, een stukje Bijbelstudie gedaan en daarna nog even gezellig nagepraat. Mocht je deze open avond nou hebben gemist, maar het nog wel leuk vinden om te komen kijken of Follow Up ook wat voor jou is? Kom dan op donderdag 22 september langs in ’t Honk. Vanaf 19:45 staat er wat te drinken en wat lekkers klaar, om 20:00 beginnen we met de avond. We komen om de week op deze plek bij elkaar.

Heb je nog vragen? Stuur even een berichtje naar followuprijnsburg@hotmail.com of zoek op Instagram of Facebook naar @followuprijnsburg. Hopelijk tot 22 september!

Geplaatst in archief.