Digitale Dienst aan Zee in Kerstsfeer

De Diensten aan Zee worden helaas alleen nog maar digitaal uitgezonden maar wij hopen dat u in de maand december weer kijkt naar een nieuwe Dienst aan Zee. Vanaf zondag 12 december kunt u de nieuwe Dienst aan Zee bekijken en beluisteren via het YouTube kanaal van de Bethelkerk. Vertel het aan uw vrienden en familie.

Speciaal voor u gemaakt met hulp van Gert Jan Ende en samengesteld door Sander van Marion.

Meer informatie
Ds. Koos Staat houdt een korte meditatie over:” Kijk naar de sterren”. Er is veel muziek te beluisteren o.a. een opname uit de Grote kerk in Den Haag van een groot koor en orkest o.l.v. Sander van Marion. Hij is ook te beluisteren met een improvisatie over: “Gij die alle sterren houdt” uit de St. Paul Anglican Church in Toronto. De bekende hoornist Herman Jeurissen bespeelt met het bijzondere instrument de Midwinterhoorn twee kerstliederen in een bewerking van Sander van Marion. Presentatie Gert Jan van den Ende en Sander van Marion. Kortom een wel heel bijzondere Dienst aan Zee.

Financiële steun
De commissie Diensten aan Zee is afhankelijk van uw financiële bijdrage. Indien u het werk van de Cie. Diensten aan Zee wilt steunen dan is uw gift bijzonder welkom op bank nummer NL36 RABO 0373 728 670 t.n.v. Protestantse Gemeente te Scheveningen o.v.v. ‘giften Diensten aan Zee’. Een boodschap van hoop en mooie muziek. De commissie Diensten aan Zee wenst u fijne feestdagen en een muzikaal 2022!

Geplaatst in archief.