Dienst aan Zee

Vanwege het coronavirus kan de bijzondere Dienst aan Zee van zondag 14 maart geen doorgang vinden. Speciaal daarom is er vanaf zondag 14 maart 17.00 uur via www.bethelkerkscheveningen.nl/uitzendingen een bijzondere Dienst aan Zee te zien en te beluisteren speciaal voor u gemaakt met hulp van Gert Jan van den Ende en samengesteld door Sander van Marion.

Ook op You Tube is deze bijzondere Dienst aan Zee te zien en te beluisteren.

Voorganger
Het thema van deze dienst is “Storm op Zee’. De voorganger is Ds. Kees de Jong uit Texel die ook een lied zal zingen terwijl zijn zoon hem zal begeleiden op de basgitaar. In het kader van het thema van deze Dienst aan Zee zal muziek ten gehore worden gebracht van Antonio Vivaldi ‘De Storm’.

Muzikale medewerking
Muzikale medewerking wordt verleend door het ‘Concert Choir van de Amerikaanse Kerk’ o.l.v. John Bakker met begeleiding op de vleugel door Gijsbert Kok. Gijsbert Kok zal ook uitleg geven over het carillon van de Oude Kerk op Scheveningen terwijl daarnaast het carillon van de Grote kerk in Den Haag door hem zal worden bespeeld. Sander van Marion maakte alle arrangementen en bespeelt ook de beide orgels en de vleugel.

Financiële steun
De commissie Diensten aan Zee is afhankelijk van uw financiële bijdrage. Indien u het werk van de Cie. Diensten aan Zee wilt steunen dan is uw gift bijzonder welkom op bank nummer NL36 RABO 0373 728 670 t.n.v. Protestantse Gemeente te Scheveningen o.v.v. ‘giften Diensten aan Zee’. Een boodschap van hoop en mooie muziek. Dat is waar wij voor staan, veel kijk en luisterplezier!

Geplaatst in extern nieuws.