Dienst aan Zee

Het is de laatste uitzending in dit seizoen en het is alweer een jaar geleden dat wij begonnen met de digitale uitzendingen. Speciaal daarom is er vanaf zondag 9 mei om 17.00 uur via www.bethelkerkscheveningen.nl/uitzendingen een bijzondere Dienst aan Zee te zien en te beluisteren speciaal voor u gemaakt met hulp van Gert Jan van den Ende en samengesteld door Sander van Marion.

Ook op You Tube is deze bijzondere Dienst aan Zee te zien en te beluisteren.

Lente
Deze Dienst aan Zee staat in het teken van de lente en is er aandacht voor de 4 en 5 mei herdenking. Het wordt een uitzending met veel hoogtepunten waarin allen instrumenten van het afgelopen seizoen kunnen worden beluisterd zoals de harp, de viool, de hobo, het carillon en de trompetten.

Muzikale medewerking
U kunt verder luisteren en kijken naar ‘The Martin Mans Formation’. Gert Jan van den Ende zal een declamatie ten gehore brengen. Sander van Marion maakte alle arrangementen en bespeelt ook de beide orgels en de vleugel.

Financiële steun
De commissie Diensten aan Zee is afhankelijk van uw financiële bijdrage. Indien u het werk van de Cie. Diensten aan Zee wilt steunen dan is uw gift bijzonder welkom op bank nummer NL36 RABO 0373 728 670 t.n.v. Protestantse Gemeente te Scheveningen o.v.v. ‘giften Diensten aan Zee’. Een boodschap van hoop en mooie muziek. Dat is waar wij voor staan, veel kijk en luisterplezier!

Geplaatst in archief.