Dienst aan Zee

Vanwege het coronavirus kan de bijzondere Dienst aan Zee van zondag 10 januari geen doorgang vinden. Speciaal daarom is er vanaf zondag 10 januari vanaf 17.00 uur via www.bethelkerkscheveningen.nl/uitzendingen een bijzondere Dienst aan Zee te zien en te beluisteren speciaal voor u gemaakt met hulp van Gert Jan van den Ende en samengesteld door Sander van Marion.

Ook op You Tube is deze bijzondere Dienst aan Zee te zien en te beluisteren.

Meer informatie
De voorganger is Ds. E. Versloot uit Mijdrecht die een korte overdenking houdt. Muzikale medewerking wordt o.a. verleend door Herman Jeurissen op de Hoorn en Evelijn Heuvelmans hobo en alt hobo. Muzikale medewerking wordt ook verleend door het Concert Choir van de Amerikaanse kerk o.l.v. John Bakker, The Trumpets of the Lord o.l.v. Rob van Dijk en het Oeral Kozakkenkoor o.l.v. Gregor Bak. Sander van Marion bespeelt de beide orgels en de vleugel.

Financiële bijdrage
De commissie Diensten aan Zee is afhankelijk van uw financiële bijdrage. Indien u dit werk wilt steunen dan is uw gift bijzonder welkom op banknummer NL36 RABO 0373 728 670 t.n.v. Protestantse Gemeente te Scheveningen o.v.v. ‘giften Diensten aan Zee’. Een boodschap van hoop en mooie muziek. Dat is waar wij voor staan. Veel kijk en luisterplezier!

Geplaatst in archief.