De uitzending van de Familie Klaasse

Vorige week is bekend geworden dat de uitzending van Johan en Astrid Klaasse naar Aruba niet doorgaat omdat zij geen werk- en verblijfsvergunning voor Aruba kunnen krijgen. Het is een grote teleurstelling voor Johan en Astrid dat zij Aruba, en in het bijzonder de mensen in San Nicolas, moeten loslaten. Maar zij blijven positief en kijken vooruit.

Hoe verder?
Samen met de GZB wordt gezocht naar een nieuwe werkplek. De roeping die Johan en Astrid voelen om de zending in te gaan, blijft. Zij hopen binnenkort te weten waar binnen de wereldkerk zij wel aan de slag kunnen gaan. Tot die tijd blijven zij in Nederland aan het werk voor de GZB.

Uw financiële bijdrage
Afgelopen jaar hebben al veel mensen een financiële bijdrage gegeven voor het werk van Johan en Astrid op Aruba. En we hebben al een groep donateurs mogen verwelkomen. Al dit geld is apart gezet en wordt pas gebruikt vanaf het moment dat Johan en Astrid uit Nederland vertrekken. Het stond klaar voor Aruba maar we gaan het nu gebruiken voor de nieuwe bestemming. Uw financiële bijdrage is dus niet voor niets geweest.

Meeleven
Johan en Astrid ervaren veel steun vanuit onze gemeente. Zij zijn daar dankbaar voor en vragen u te blijven bidden voor de mensen in San Nicolas en voor de zoektocht naar een nieuwe werkplek. Ook financiële steun blijft welkom. Want waar Johan en Astrid ook terecht gaan komen, het zal op een plek zijn waar (uw) hulp nodig is!

Meer informatie
• Facebookpagina van Johan en Astrid (https://www.facebook.com/Johan.AstridKlaasse/)
• Website GZB (https://www.gzb.nl/zendingswerkers/astrid-en-johan-klaasse/blog/uitzending-aruba-gaat-niet-door?user_id=1029649)

Geplaatst in archief.