De kinderen van de jeugdclubs Rijnsburg zoeken vrijwilligers!

Elk jaar zijn er ca. 200 Rijnsburgse kinderen die 1x per week samenkomen in de Immanuelkerk om met leeftijdsgenoten te horen en praten over Jezus, te knutselen en spellen te spelen. Deze kinderen kunnen dit ervaren door de vele vrijwilligers die altijd voor hen klaar staan. Op dit moment hebben wij moeite de vrijwilligerspool gevuld te krijgen.

– Voorzitter
– Penningmeester
– Bestuursleden
– Mentoren
– Clubleiding

Flyer
Voor het nieuwe clubseizoen is de helft van alle groepen voorzien van clubleiding. Dat betekent dat er voor 100 kinderen volgend jaar (nog) geen club is. Ook zullen er een aantal bestuursleden beginnen aan hun laatste clubseizoen. Deze leden moeten vervangen worden als we willen voortbestaan. In onderstaande flyer kunt u lezen hoe elke taak er uitziet en hoeveel tijd ermee gemoeid is. Een bijkomend voordeel is dat bij het vervullen van een taak uw eventuele kind(eren) altijd voorrang heeft (hebben) op de inschrijfavond.

Meer informatie
Wij hopen dat één van deze taken u aanspreekt en we na de zomervakantie met frisse moed en energie de kinderen kunnen laten ervaren hoe mooi en gezellig het samen zijn in Gods huis is. Als u geïnteresseerd bent of vragen heeft kunt u het beste mailen naar: jeugdclubsrijnsburg@gmail.com.

Geplaatst in archief.