Cursus Theologische Vorming voor Geïnteresseerden (TVG Den Haag e.o.)

Deze cursus biedt u een ontdekkingsreis door de wereld van geloof en bijbel, maar probeert samen met u ook antwoorden te vinden op levensvragen. Op maandagavond 25 maart organiseren we voor iedereen die meer over deze TVG cursus wil weten een informatie avond in Den Haag in de zalen van Eltheto (Bethlehemkerk hoek laan van Meerdervoort/Azaleaplein).

De avond begint om 20.00 uur en zal tot ongeveer 22.00 uur duren. Om 19.30 uur staat de koffie klaar. Denkt u aan betaald parkeren. De kerk is bereikbaar met openbaar vervoer vanaf het Centraal Station met RandstadRail 3 richting Loosduinen, halte Azaleaplein en vanaf Station Holland Spoor met tram 12 richting Duindorp, halte Goudenregenstraat.

Meer informatie
De avond begint met twee korte lessen om u een idee te geven van de inhoud van de cursus. De onderwerpen van de lessen zullen gekozen worden uit de Bijbel, maar ook uit de samenleving, geloofs en levensvragen. Daarna is er voldoende tijd om vragen te stellen, over de lessen zowel als over de cursus. Na de pauze krijgt u de gelegenheid om met de verschillende aanwezige docenten en met het vak wat zij geven kennis te maken. We doen dat in kleine groepen, elke keer 10 minuten, waarna we wisselen, zodat u zo veel mogelijk informatie over de lesstof en de verschillende vakken kunt krijgen.

Zomerschool
Op deze avond kunt u natuurlijk alle inlichtingen krijgen over de cursus en over de zomerschool die ook dit jaar weer in juni georganiseerd zal worden. Bij genoeg aanmeldingen begint de nieuwe cursus weer in september, afhankelijk van de belangstelling, op woensdagavond en/of op donderdagmiddag.
Hopelijk mogen we u op maandagavond 25 maart verwelkomen.

Aanmelden
Laat u even weten of u komt door een berichtje te sturen naar de secretaris Annemarie van Duijn, e-mail: w.van.duyn1@kpnplanet.nl. Tel. 071-4073566/06 5537 5048.

Meer informatie over de cursus is te vinden op de website van TVG Den Haag.

Geplaatst in archief.