Concert Songs of Adoration

Op vrijdagavond 14 juni wordt er een concert gehouden in de Immanuélkerk in Rijnsburg door twee prachtige koren, een geweldige soliste en een aantal topmusici.

Koor
Dirigent Jan Verhoef is met het Familiekoor Ichtus al vaker te gast geweest in de Immanuélkerk. Dit koor, met een geheel eigen klankkleur, weet het publiek te boeien met zorgvuldig gekozen muziek. Geestelijk of licht klassiek.

Soliste
Soliste van deze avond is de jeugdige sopraan Sterre van Boxtel. Op 13 jarige leeftijd werd zij al toegelaten op het Conservatorium van Amsterdam. Met een heel volle agenda geeft zij zelfs op haar verjaardag in Rijnsburg acte de présence.

TMMF
Van een hele andere orde is “The Matin Mans Formation”, ontstaan uit mannenkoor “De Gouwestem”, olv Martin Mans. De “TMMF” bestaat uit 19 ervaren zangers die hun sporen hebben verdiend in binnen- en buitenland.

Begeleiding
Voor het concert ‘Songs of Adoration’ laten koren en soliste zich begeleiden door de musici Mariëlle Schippers (fluit), Rineke de Wit (hobo), Hendrik van Veen (piano) en Jaap Kramer (orgel).

Welkom
Het concert begint op vrijdag 14 juni om 20.00 uur in de Immanuëlkerk, Kerkstraat 3 in Rijnsburg. De kerk is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar in de hal van de kerk of te reserveren via: cjmuziek@gmail.com.

Geplaatst in archief.