ChurchGoesTop2000

Vrijdag 27 december zal de GoGo voor de vijfde keer in het teken staan van de Top2000. Het maar liefst tienkoppige Casual Company zal vele nummers uit de Top2000 coveren. Bij een aantal nummers zullen mensen, waaronder Maaike Kort, Pieter van der Ende en Gerard Mos-tert jr., hun persoonlijke verhaal vertellen.

Bijvoorbeeld over waarom het nummer hen inspireert, raakt of hoop biedt. De GoGo opent haar deuren om 20:15 uur en rond 20:45 uur zal de band beginnen met spelen. Na de persoonlijke verhalen zal de band er een groot feest van maken. Later op de avond neemt DJ Ruben Verheij het over en sluit de avond knallend af!

World Servants
Het belooft een fantastische avond te worden voor jong en oud. Zet hem dus in de agenda en hopelijk tot ziens! De opbrengst van deze avond gaat naar World Servants Rijns-burg Zo’n 30 jongeren uit Rijnsburg gaan in de zomer van 2020 naar Rwanda om daar te bouwen aan klaslokalen voor vakonderwijs. Door de baromzet, garderobe, en lotenverkoop halen we geld op voor dit project.

Geplaatst in archief.