Bijbelstudiereis 2019

Op 27 juli vertrekken we met een grote groep jongeren naar het Franse idyllische plaatsje Morillon in de Alpen. Hier gaan we twee weken genieten van de omgeving en van alle activiteiten. We gaan onder andere met de hele groep twee prachtige bergtochten wandelen en zullen zelfs overnachten in een echte berghut.

Verder is er een breed aanbod in de keuzeprogramma’s. Naast alle activiteiten gaan we met elkaar op zoek naar een ontmoeting met de God van hemel en aarde. Het thema is Windkracht 54, waar we in 9 Bijbelstudies nadenken over de Heilige Geest en Zijn werk. Deze studies worden gegeven door Gerben Bremmer. Tijdens de studies ontdekken we dat je zonder de Heilige Geest als een wees zal zijn. Door de Heilige Geest weten we dat we kinderen van de levende God zijn, die ons troost en gidst. Hiernaast zal je nog meer ontdekken waarom het werk van de Heilige Geest belangrijk is voor ons leven en daardoor voor ieders leven.

Meer informatie
Naast het volgen van de studies zullen we veel zingen, bidden, actief bezig zijn en op creatieve manieren aan de slag gaan met ons geloof. De reis kost €725,- en alle kosten voor vervoer, overnachtingen en eten zitten daar natuurlijk bij in. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Om je op te geven of voor vragen, bel of app: 06-57739134, mail info@bijbelstudiereis.nl of kijk op facebook.com/HBbijbelstudiereis.

Geplaatst in archief.