Beroepingswerk Westerhaghe – De Hoek

Met vreugde maakt de kerkenraad bekend dat op de gemeentevergadering van 13 juni 2019 , door de leden van de protestantse gemeente Rijnsburg, besloten is dat de kerkenraad een beroep uitbrengt op ds. Harald Overeem, op dit moment predikant te Boskoop. Dominee Overeem is in 1968 geboren, is gehuwd en heeft drie kinderen. Dominee Overeem zal worden beroepen in de vacature voor wijk Westerhaghe – De Hoek.

Nadat geen bezwaren tegen de gevolgde procedure waren ingediend is het beroep op 24 juni uitgebracht. Daarmee is een periode van maximaal 3 weken gestart, waarin ds. Overeem dit beroep in overweging neemt. Komende week zal hij zich oriënteren op onze gemeente en zijn er verschillende momenten van bezichtiging, kennismaking en gesprek. Op dinsdagavond 2 juli van 20.00 uur tot 21.30 uur is er in de Voorhof voor u gelegenheid om met ds. Overeem en zijn echtgenote kennis te maken. Op zondag 7 juli zal Ds. Overeem voorgaan om 9.30 uur in de Grote kerk. Wilt u de besluitvorming van ds. Overeem en onze gemeente meenemen in uw gebed?

Overigens heeft de Wijkgemeente De Rank van de Protestantse Gemeente te Waddinxveen op 25 juni eveneens een beroep op ds. Overeem uitgebracht. Met andere woorden het is erg spannend!

Geplaatst in archief.