Beleef het Dabar campingwerk

Geef je op voor christelijk campingwerk in Katwijk of ergens anders in het land. Dabar zendt christelijke jongeren uit om het geloof in Jezus Christus voor te leven en uit te dragen aan campinggasten in heel Nederland. Het Hebreeuwse woord Dabar betekent: woord en daad. Die twee zijn voor ons christenen niet van elkaar te scheiden.

Je woont en werkt samen met 6-8 teamleden op een camping in Nederland. Samen organiseer je een afwisselend recreatieprogramma en je deelt je geloof met kids, jongeren en ouderen. Want dat is typisch Dabar: midden in het dagelijkse leven op de camping in woorden en daden getuige zijn van Gods liefde voor mensen die Hem (nog) niet kennen.

Katwijk
Ook op beide campings in Katwijk zijn de hele zomer teams van Dabar actief. Campinggasten komen inmiddels speciaal voor Dabar naar Katwijk. Een overzicht van alle projecten en data is te vinden op www.izb.nl. Bij aanmelding kun je aangeven welke camping en periode je voorkeur heeft. Schrijf je snel in en beleef het Dabar campingwerk deze zomer nog. Verdere info via jaap@evancomkatwijk.nl.

Geplaatst in archief.