Avond over geloofsopvoeding: woensdag 22 februari

Kom je een bakkie doen? We horen nog wel eens vragen van ouders van jonge kinderen die eigenlijk gaan over ‘hoe vertel ik het mijn kinderen’? Maar ook over ‘hoe geef ik het geloof vorm, samen met mijn kind(eren)?’ Woensdagavond 22 februari is een avond over geloofsopvoeding voor elke (groot)ouder/verzorger die een kind/ kinderen heeft in de leeftijd van 0 tot 6 jaar. Daarbij komt kinderpsychologe Corine de Ruiter ons vertellen over de ontwikkeling van kinderen met uitleg over wat kinderen in een bepaalde levensfase wel of niet kunnen begrijpen.

We spreken ook met elkaar over wat je mee wilt geven aan je kind, wat is voor jezelf belangrijk, hoe geef je dat door, hoe geef je dat vorm. Er zijn tal van thema’s die daarbij aan de orde kunnen komen en het is goed denkbaar dat het niet bij deze avond blijft. In elk geval welkom op 22 februari in de Voorhof. Koffie staat klaar om 19.30, om 19.45 starten we.

Aanmelden
Als je weet dat je komt, wil je het dan even doorgeven? via geloofsopvoedingpgr@gmail.com. Graag tot dan! Ds. Pieter van der Ende en Mariëlle van Rietschoten.

Geplaatst in archief.