Afscheid zondagsschool en kindernevendienst

Graag nodigen wij u, samen met uw zoon of dochter, uit voor de afscheidsdienst van groep 8 van de zondagsschool en kindernevendienst.

Het afscheid zal plaatsvinden op:

Zondag 11 juli a.s om 9.30
Tijdens de kinderdienst in de Voorhof

Tijdens het afscheid in de kerk, zullen de kinderen de zegen mee krijgen van Ds. Vroomans.

Gezien de versoepelingen van alle maatregelen wat betreft de bezetting van de kerkelijke gebouwen is het gelukkig mogelijk om alle ouders van de groep 8 leerlingen uit te nodigen, maar jammer genoeg zullen jullie opa’s, oma’s en andere belangstellende de dienst via de livestream moeten bekijken. Per leerling mogen er dus 2 volwassenen mee komen naar de dienst. Naast jullie als ouders van groep 8 zijn namelijk alle kinderen uitgenodigd bij deze dienst.

Belangrijke mededeling voor alle groep 8’ ters!
Jullie zijn op 11 juli al welkom om 8.15 in de Voorhof. We gaan dan vooraf aan de kinderdienst gezellig met z’n allen ontbijten in de Voorhof. Verder zullen wij als leiding ook nog afscheid van jullie nemen en natuurlijk laten we jullie niet met lege handen vertrekken van de zondagsschool.

Wij willen u en jullie vragen om (het liefst voor 7 juli) via een van de onderstaande nummers via een app berichtje door te geven:

  1. Of je aanwezig bent tijdens het ontbijt
  2. Of je zonder of met 1 of 2 volwassene de dienst zal bezoeken

Vergeet hierbij niet je naam te vermelden!

Met vriendelijke groet,
namens de leiding van groep 8

Janneke Buitenhuis-Vrolijk (06-41735958)
& Rutger Ouwehand (06-52365878)

Geplaatst in archief.